Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busstorget flyttar till Tylösand

Hotel Tylösand blir platsen för Busstorget 2019 som äger rum den 11 – 12 april nästa år. Foto: Hotel Tylösand.

Nu är det klart med tid och plats för nästa års stora samling kring allt som har med bussturism, bussresor och turistbussar att göra, Busstorget 2019. Busstorget äger nästa år rum den 11 – 12 april på Hotel Tylösand i Halmstad. Sveriges Bussföretag arrangerar tillsammans med busstillverkarna Mercedes-Benz, Setra, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till bussbranschen. På Busstorget finns det möjlighet att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål.

Där bjuds på bussutställning, seminarier, mingel, trerätters middag i en fantastisk miljö och inte minst en möjlighet att träffa kollegor från branschen.

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Hotellet har 230 rum och är idag Sveriges största fotokonstgalleri. På hotellet finns 32 konferenslokaler.

Från början var Busstorget en del av TUR-mässan i Göteborg under många år. 2014 flyttade Busstorget ut från TUR-mässan. Idag är det ett ambulerande evenemang med turism och resmål som inriktning.

Innan Hotel Tylösand har Busstorget varit på Häringe Slott, Örenäs Slott, Hooks Herrgård och Selma Spa.

Taggat som: , , , , , , , , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)