Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sveriges Bussföretag tonas ner till namnet

Anna Grönlund – ny titel men samma jobb. Foto: Ulo Maasing.

Branschorganisationen Sveriges Bussföretag tonas ner – men bara till namnet. Sveriges Bussföretag är en av de branschorganisationer som ingår i Transportföretagen i Svenskt Näringsliv. Utåt kommer organisationen nu att heta Transportföretagen Buss.

– Sveriges Bussföretag har inte blivit Transportföretagen buss. Förbundet kvarstår, säger Ebba Fredin, presschef på Transportföretagen.

– Men i media kommunicerar vi Transportföretagen, buss eller flyg eller sjöfart osv. Detta för att stärka organisationen, för att vi ska bli en tydligare avsändare och en röst för hela transportnäringen.

Som webadress kvarstår dock Sveriges Bussföretags nuvarande adress medan exempelvis Anna Grönlund i fortsättningen kommer att ha titeln branschchef Transportföretagen bussbranschen, uppger Ebba Fredin..

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)