Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina fortsätter på Själland

Får förnyat på Själland.

Bussoperatören Nobina ska fortsätta att driva och utveckla regiontrafiken på Själland i Danmark. Det står klart sedan trafikhuvudmannen Movia har tilldelat Nobina ett trafikavtal som omfattar 34 bussar med trafikstart i december i år. Avtalet är värt drygt 320 miljoner danska kronor, det vill säga cirka 452 miljoner SEK.

Avtalet löper på 4,5 år med möjlighet till förlängning på ett år.

Bussarna är utrustade med både wifi och USB-uttag.

Att Movia ger Nobina förtroendet att fortsätta driva och utveckla trafiken på Själland gör oss mycket stolta. Vi ser nu fram emot att tillsammans med Movia fortsätta skapa förutsättningar för en attraktivare kollektivtrafik, säger Niels Peter Nielsen, vd Nobina Danmark.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)