Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Förlängt i Södertälje

Samtrans fortsätter i Södertälje. Foto: Samtrans.

Samtrans Omsorgsresor, som ägs av Nobina, får förlängt avtal i Södertälje. Samtrans har sedan början av 2018 kört cirka 800 skolbarn i kommunen som nu har valt att utnyttja den option man har och förlänga avtalet med Samtrans i ytterligare ett år.

Under utmaningarna i coronavirusets spår har Södertälje kommun och Samtrans tillsammans skapat stabila förutsättningar för att verksamheten har kunnat fortgå. Likaså att verksamheten snabbt kan återgå till normalläge och tillräcklig kapacitet efter det att nu rådande situation har passerat. Det innebär att inga förändringar kommer att ske för resenärerna och att de har möjlighet att ta sig till skolan tryggt och säkert till hösten.

– Barn och föräldrar ska känna sig trygga med att de har en skolskjuts som fungerar och som de kan lita på till skolstarten i augusti, säger Tomas Hansson, vd på Samtrans.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)