Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny statssekreterare i infrastrukturdepartementet

Malin Cederfeldt Östberg – ny hos infrastrukturminister Tomas Eneroth(S). Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet.

Malin Cederfeldt Östberg utsågs på måndagen till ny statssekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth(S). Hon tillträder omgående. Som statssekreterare är hon Tomas Eneroths närmaste medarbetare på departementet.

Malin Cederfeldt Östberg har sedan 2018 varit statssekreterare på Utbildningsdepartementet, först hos Helene Hellmark Knutsson och därefter hos Matilda Ernkrans.

Malin Cederfeldt Östberg är född 1976 och bosatt i Tullinge, sydväst om Stockholm. Hon har med ett kort avbrott 2007 – 2008 varit heltidspolitiker sedan 1997, då hon var heltidsarvoderad studentkårspolitiker i Umeå studentkår.

Malin Cederfeldt Östberg har sedan 2018 varit statssekreterare på Utbildningsdepartementet, först hos Helene Hellmark Knutsson och därefter hos Matilda Ernkrans. Hon har tidigare bland annat varit förbundsordförande för socialdemokratiska studentförbundet, utredare hos Socialdemokraternas partistyrelse och politiskt sakkunnig i Näringsdepartementet och statsrådsberedningens samordningskansli.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)