Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny chef för Nobinas innovationsbolag

John Strand, ny vd för Nobina Technology.

John Strand är ny chef för Nobinakoncernens innovations- och utvecklingsbolag Nobina Technology. Han kommer närmast från posten som kommersiell chef på Nobina Sverige. Den tidigare vd:n för Nobina Technology, Peter Hafmar, går till elfordonsutvecklaren NEVS för att där arbeta med utvecklingen av autonoma fordon.

John Strand kom till Nobina hösten 2018 från en post som vd för Grönklittsgruppen men hade dessförinnan arbetat länge inom kollektivtrafiken i Sverige, bland annat inom Transdev Sverige där han var vd för Merresor AB, det företag inom Transdev Sverige där Transdevs kommersiella verksamhet bedrivs.

Nobina Technology är Nobinakoncernens innovations- och utvecklingsbolag. Företaget arbetar bland annat med autonoma bussar och att utveckla nya mobilitetsprodukter och system.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)