Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricon servar Transdev

Hybricon ska bland annat serva Transdevs bussar i E4-trafiken. Foto: Transdev.

Umeföretaget Hybricon och Transdev Sverige har ingått ett lokalt samarbetsavtal i Umeå. Avtalet innebär att Hybricon fortlöpande kommer att utföra reparationer på de bussar som Transdev använder i region- och E4-trafiken.

– Avtalet är ett steg i det pågående arbetet med att stärka relationerna med Transdev, främst lokalt men även centralt. Det är också en naturlig ersättning för serviceavtalet på Arctic Whisper bussarna som avslutas den 26 april 2021 säger Mårten Fuchs, vd på Hybricon.

Hybricon levererade tidigare elbussar till stadstrafiken i Umeå, men det projektet avslutas nu. Hybricon kommer istället att i Sverige och Danmark marknadsföra bussar från den kinesiska busstillverkaren King Long.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)