Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sverigetaxi kör vidare i Stockholm

Sverigetaxi har får fortsätta köra skolskjutsar i Stockholm.

Sverigetaxi med TaxiKurir som underleverantör har av Stockholms stad fått i uppdrag att köra skolskjutsar fram till och med mars 2024. Det nya avtalet kan förlängas upp till ytterligare två år. Sverigetaxi och TaxiKurir har under många år haft utfört olika typer av turbundna resor inom Stockholm stad.

Sverigetaxi och TaxiKurir är två av varumärkena inom Cabonline.

– Vi är stolta och glada över att återigen få förnyat förtroendet att fortsatt få utveckla samarbetet med Stockholm stad. Skol- och omsorgsresorna är ett dagligt prov på punktlighet och service och driver oss framåt i vårt hållbarhets- och kvalitetsarbete, säger Magnus Klintbäck, vd för Cabonline Stockholm.

Cabonline har cirka 2 500 anslutna åkerier och cirka 4 400 bilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns varumärken som TaxiKurir, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi, TOPCAB, Norgestaxi, Kovanen och Taxi 4×27.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)