Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricon utökar samarbete med Transdev

Hybricons vd Mårten Fuchs.

Elbussföretaget Hybricon i Umeå har kommit överens med Transdev om att utöka samarbetet gällande service och underhåll i Umeå. Uppgörelsen innebär att Hybricon åtar sig ytterligare arbete under det tredje kvartalet för att sedan återgå till det ursprungliga samarbetsavtalet som tecknades i mitten av april (klicka här).

Hybricon har under det andra kvartalet påbörjat omställningen från en verksamhet baserad på de egenutvecklade Arctic Whisperbussarna med tillhörande serviceavtal. Det utökade samarbetet med Transdev kommer att bidra till att förstärka intäkterna under kvartal tre.

– Det här är ytterligare ett kvitto på att vi levererar efter vår strategi att sakta men säkert bygga förtroende lokalt och regionalt genom att tillhandahålla kvalitet och tillgänglighet, säger Mårten Fuchs, vd för Hybricon Bus System AB.

– Förändringen mot eldrivna bussar går allt snabbare. Efter avslutandet av Arctic Whisperprojektet kan vi nu fokusera våra resurser och kunskap på att aktivt delta i omställningen mot grönare transportlösningar med det uttalade målet att ta marknadsandelar i både Sverige och på övriga Nordiska marknader

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)