Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flexiblare biljett i Uppland

Även UL inför en 10/30-biljett.

Från och med 4 april lanserar UL, som svarar för kollektivtrafiken i Region Uppsala, en 10/30-biljett. Biljetten finns endast i UL:s app och ger resenären möjlighet till tio, valfria resdagar under en 30-dagarsperiod. Liknande flexibla biljetter har införts av flera regioner i landet för att möta nya resmönster efter covid-19-pandemin.

– Vi vill göra det smidigt att resa kollektivt med UL även för de som reser mer sällan. 10/30-biljetten är ett smart val för de som kombinerar arbete hemma och på jobbet, säger Johan Örjes (C), ordförande i Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden i regionen.

Biljetten gör det möjligt att resa hur mycket man vill och i alla zoner under de valda tio dagarna. Priset är 680 kronor för vuxen och 430 kronor för ungdom och pensionärer. Biljetten går inte att överlåta till någon annan och det går inte heller att aktivera flera biljetter samma dygn.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)