Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny affärschef i Nobina Mobility

Eric Steijer, ny affärschef för Nobina MObility. Foto: Nobina.

Till ny affärschef för Nobina Mobility från den 9 maj har utsetts Eric Steijer. Nobina Mobility är Nobinakoncernens affärsområde som förvaltar och utvecklar reseapparna Res i STHLM och Travis.

Eric Steijer har arbetat inom koncernen sedan 2010 och bland annat varit Affärschef på affärsområdena Södertälje, Sörmland och Södertörn. Han kommer närmast från Nobinaägda Samtrans Omsorgsresor AB som ingår i affärsområdet Nobina Care, där han varit marknads- och kommunikationschef sedan förvärvet 2018. Under pandemin har han också bland annat lett den storskaliga nationella provtagningsverksamheten.

− Det har varit en mycket spännande tid på Samtrans sedan vi förvärvade bolaget, säger Eric. Vi har över tid tillsammans byggt en stabil marknadsposition inom omsorgsresor i stora delar av Sverige och vi har också under pandemin erbjudit samhället olika typer av tjänster, bland annat som vårdgivare, som nu ligger till en bra grund för framtiden.

Inom Nobina Mobility genomförs samtidigt en organisationsförändring. John Strand som tidigare arbetat som VD för Nobina Travis, lämnar Nobina för nya uppdrag utanför koncernen. Petra Axelsson, Direktör för hållbarhet, strategi och nya affärer, tillträder som ny tillförordnad VD.

− Digitala lösningar är en förutsättning för framtidens mobilitet. Vi kommer att brottas med trängselproblematik, miljöpåverkan och resursutnyttjande. Att resa tillsammans är då det mest klimatsmarta man kan göra. Det skall bli mycket spännande och inspirerande att få möjligheten att arbeta med erbjudanden för detta, tillsammans med Petra och övriga gänget inom Nobina Mobility, säger Eric Steijer.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)