Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Trygghet och säkerhet i fokus på Persontrafik

Joseph Nugent, trygghetschef på MTA som svarar för kollektivtrafiken i New York City.

Arbetet med trygghet och säkerhet i kollektivtrafiken kommer att få särskild uppmärksamhet på Persontrafikmässan i Stockholm den 25 – 27 oktober. En av huvudtalarna, keynorte speaker, på mässan är Joseph Nugent från New York. Han är idag trygghetschef på kollektivtrafikmyndigheten i New York City, MTA (Metropolitan Transit Authority).

Joseph Nugent kommer att berätta om MTA:s arbete med säkerhets- och trygghetsfrågor vilket resulterat i att den allvarliga brottsligheten i New Yorks tunnelbana minskat med över 60 procent sedan 1997. Det är ett resultat som fått många människor att återvända till kollektivtrafiken, och därmed bidragit till en mer hållbar stad.

Inför mässan har Persontrafik träffat Joseph Nugent och Svensk Kollektivtrafiks och SL:s ordförande Kristoffer Tamsons. Joseph Nudgents hela framförande kan man ta del av på Persontrafik onsdagen den 26 oktober kl. 13:30. Men här är en del av det som kommer att tas upp:

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Buss-TV, Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)