Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Samtrans kör vidare i Huddinge

Samtrans får förnyat kontrakt med Huddinge kommun. Foto: Samtrans.

Samtrans Omsorgsresor, som ingår i Nobinakoncernen, fortsätter att köra skol- och omsorgsresor på uppdrag av Huddinge kommun. Samtrans har fått sitt avtal med Huddinge förlängt med fyra år från juli nästa år. Företaget har kört skol- och omsorgsresorna i Huddinge sedan 2020.

Avtalet har ett uppskattat värde av 47 miljoner kronor per år och berör cirka 500 resenärer som reser till och från skolor, dagliga verksamheter och boenden. Med hjälp av nya digitala hjälpmedel kommer resenärer, anhöriga och skolpersonal enklare få information om sina resor.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)