Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd för Nobina Danmark

Bram Lauwers, ny vd för Nobina Danmark. Foto: Nobina.

Till ny vd för Nobina Danmark och medlem i Nobinas koncernledning har utsetts Bram Lauwers. Han har tills nu haft en delad roll som affärsområdeschef för Nobinas verksamhet i syd och Danmark och tillträdde rollen som vd i Danmark fullt ut den 1 mars.

Bram Lauwers har arbetat inom Nobina i 22 år, senast som affärsområdeschef i Nobina Sverige med en delad roll som affärsområdeschef för Nobina i Skåne, Halland och Danmark.

− Jag är glad att nu kunna välkomna Bram Lauwers till rollen som vd för Nobina Danmark, att med sin djupa kunskap om kollektivtrafiken, engagemang för Nobina och erfarenhet av ledarskap nu med full kraft få fortsätta denna satsning tillsammans med den danska verksamheten, säger Henrik Dagnäs, vd och koncernchef på Nobina.

– Under det senaste året har jag lärt känna den danska verksamheten, teamet och kollektivtrafiken på djupet. Att nu och fullt ut fortsätta den utvecklingen av både bolaget och marknaden är en spännande möjlighet för mig och det danska teamet, säger Bram Lauwers.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)