Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mercedes elbussar till Kungälv

På väg till Kungälv. Foto: Daimler Buses.

Nästa år sätts sju Mercedes-Benz eCitaro elbussar i trafik i tätortstrafiken i Kungälv. Det är Vy Buss, som nyligen stqrtat skolbusstrafik i Dalsland med Mercedes-Benz Intouro som nu väljer fortsatt samarbete med Daimler Buses för sin tätortstrafik i Kungälv.

– Vi är mycket nöjda med de Mercedesbussar som i köpt tidigare. eCitaro uppfyller de miljö- och kvalitetskrav som vi har inom Vy. Bussarna har batterier som är väl anpassande för våra omlopp och vi får också ett serviceavtal som gör att tillgängligheten och robustheten kommer att vara hög under de kommande tio åren, säger Conny Svensson Fleet Manager vid Vy buss.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)