Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skåne: Fler får resa på en biljett i höst

Alla som har en 30-dagarsbiljett eller 365-dagarsbiljett hos Skånetrafiken får under hösten kostnadsfritt ta med sig två personer under 20 år. Foto: Ulo Maasing.

Alla som har en 30-dagarsbiljett eller 365-dagarsbiljett hos Skånetrafiken får under hösten kostnadsfritt ta med sig två personer under 20 år. Erbjudandet gäller från och med den 15 augusti till och med den 31 december i år.

– Många pendlar till och från arbetet med buss och tåg, men till helgen väljer man ofta bilen, trots att man har en biljett som fungerar även på helgen. Vi hoppas att flera av våra kunder kommer att resa mer med oss även på fritiden, säger Pernilla Lyberg, försäljnings- och marknadschef på Skånetrafiken.

– Som en sommarpresent till våra skånska resenärer vill vi nu förlänga möjligheten att resa flera på en periodbiljett. Vi hoppas att detta kan leda till att fler väljer att åka med kollektivtrafiken och att vi tillsammans på så sätt värnar miljön och samtidigt underlättar för småbarnsfamiljers privatekonomi, säger Carina Zachau (M), kollektivtrafiknämndens ordförande i Region Skåne.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)