Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny ordförande i Partnersamverkan

Peter Haglund. Foto: SKR.

Nu tar Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över ordförandeposten för Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik. Ny ordförande är Peter Haglund. Ordförandeskapet för Partnersamverkan alternerar mellan Svensk Kollektivtrafik och SKR.

I Partnersamverkan ingår branschorganisationerna Sveriges Kommuner och Regioner, Svensk Kollektivtrafik, Sveriges Bussföretag, Järnvägsföretagen, Svenska Taxiförbundet samt statliga Jernhusen.

– Det finns en styrka i den gemensamma mötesplats som Partnersamverkan är. De aktörer som ingår bidrar med olika perspektiv inom kollektivtrafiken. När vi alla möts kan vi med våra gemensamma erfarenheter skapa nytta för hela kollektivtrafikbranschen, säger Peter Haglund som är chef för sektionen för Infrastruktur och fastigheter på SKR.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)