Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kör buss åt försvaret

Foto: Bezav Mahmod, Försvarsmakten.

Bergkvarabuss och Bivab har tilldelats trafikavtal i Försvarsmaktens upphandling av busstransport-tjänster. Bivab tog trafikavtalet för Militärområde Väst och Gotland medan Bergkvarabuss vann avtalen för Militärområde Syd respektive Mitt.

Bergkvarabuss vann även daglig trafik mellan Stockholm och den stora marinbasen på Muskö.

De nya avtalen träder som tidigast i kraft den 16 mars i år.

– Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet från Försvarsmakten att köra deras persontransporter både inom dessa områden säger Bivabs vd Christer Pettersson. Detta är en trafik som passar vårt bolagskoncept mycket väl där många lokala trafikbolag verkar tillsammans inom dessa områden.

– Det här är en betydelsefull affär för Bergkvarabuss´ beställningstrafik och det är mycket glädjande att vi förlänger samarbetet med Försvarsmakten, säger Jennie Glantz, sälj- och marknadsansvarig på Bergkvarabuss.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)