Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Svenskt Näringsliv lyfter fram bussupphandlingar

Tomas Byberg medverkar vid Svenskt Näringslivs seminarium om funktionsupphandlingar. Foto: Ulo MAasing.

Tomas Byberg medverkar vid Svenskt Näringslivs seminarium om funktionsupphandlingar. Foto: Ulo Maasing.

Den senaste upphandlingen av busstrafik i Västernorrland lyfts fram som ett gott exempel på hur upphandlingar kan göras. Det sker vid ett kostnadsfritt, nationellt seminarium om funktionsupphandlingar  i Stockholm den 21 oktober. Seminariet arrangeras av Svenskt Näringsliv och bland andra civilminister Ardalan Shekarabi(S) medverkar. Shekarabi är i regeringen ansvarig för upphandlingsfrågor.

På seminariet presenteras upphandlingen av busstrafik i Västernorrland som ett gott exempel av Sveriges Bussföretags vice ordförande Tomas Byberg tillsammans med Lars-Olof Olsson (s) ordförande i kommunalförbundet kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands Län.

Rubriken för deras presentation är Funktionskrav gjorde att upphandlingen av kollektivtrafik i Västernorrland hyllas som en framgång av både beställare och leverantörer – Hur gjorde man och vad blev resultaten?”

Flera andra experter medverkar i seminariet där det också finns plats för en paneldiskussion. Seminariet äger rum i Näringslivets Hus på Östermalm i Stockholm.

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)