Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rolfs Flyg & Buss gasell igen

Medarbetarna på Rolfs Flyg & Buss jublar sedan företaget för fjärde året i rad har utsetts till Gasellföretag. Foto: Rolfs Flyg & Buss.

Researrangören Rolfs Flyg & Buss har för fjärde året i rad utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Företaget har på bara några få år ökat sin omsättning från 40 miljoner kronor till 500 miljoner kronor och förra året hade man över 100 000 resenärer. Därmed är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangör.

– Jag är oerhört stolt över utmärkelsen. Vi växer snabbt, kanske snabbast i branschen, och gör det genom att lyssna till kunden och värdesätta varje enskild resenär, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Varje år utses färre än en halv procent av Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Gasellutmärkelsen prisbelönar företag som visat prov på goda resultat, sunda finanser och tillväxt som skapar fler jobb. Gasellerna ska även vara inspirerande förebilder för Sveriges entreprenörer.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)