Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Toppbetyg till bussresor i väst

Nöjda unga bussresenärer i Ale. Foto: Thomas Harrysson.

Bussresenärer i Ale och med Västtrafiks Grön Express mellan Göteborg och Härryda samt Kungälv är mycket nöjda. Det visar ombordmätningar av kundnöjdheten som Västtrafik har låtit göra under första kvartalet. 96 procent av de tillfrågade resenärerna i Ale uppgav att de är nöjda eller mycket nöjda med senaste resan och 99 procent tycker det känns tryggt ombord på bussen.

Resandet med Grön Express ökade fyra procent under första kvartalet 2018. Samtidigt ökar nöjdheten bland resenärerna och under första kvartalet var 97 procent av resenärerna nöjda med senaste resan och 99 procent tycker det känns tryggt ombord på bussen. 97 procent upplever att förarna kör lugnt och smidigt.

96 procent av resenärerna i Ale tycker att förarnas uppträdande är trevligt och 98 procent svarar att föraren körde lugnt och smidigt, vilket är en ökning med åtta procentenheter från kvartalet innan.

Både Grön Express och trafiken i Ale körs av Nobina på uppdrag av Västtrafik.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)