Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jonas Kempe ny vice vd i Nobina Sverige

Jonas Kempe blir ny vice vd för Nobina Sverige. Foto: Ulo Maasing.

Jonas Kempe har utsetts till ny vice vd och marknadsdirektör för Nobina Sverige AB. Han efterträder Henrik Dagnäs på posten, sedan denne har utsetts till vd för företaget. Kempe kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Nobina och har dessförinnan en bred erfarenhet från både fordons- och kollektivtrafikbranschen. Han har bland annat arbetat inom Scania.

– Det känns mycket bra att Jonas blir en del av vårt ledningsteam. Jonas har stor kunskap om branschen och vår affär, och har samtidigt en viktig förståelse för kollektivtrafikens roll i samhället och för våra resenärer, säger Henrik Dagnäs, vd för Nobina Sverige.

– Jag är både glad och stolt över att få det här förtroendet. Att tillsammans med ett framåtlutat team få fortsätta utveckla bolagets erbjudande till våra kunder och uppdragsgivare samtidigt som vi driver innovation inom kollektivtrafiken, säger Jonas Kempe, ny marknadsdirektör och vice vd för Nobina Sverige.

Jonas Kempe tillträder sin nya tjnst den 17 september.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)