Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ännu en ny FlixBuslinje

FlixBus startar en ny linje Göteborg – Örebro – Stockholm. Foto: FlixBus.

Expressbussjätten FlixBus startar i mitten av maj en ny linje mellan Stockholm och Göteborg via Örebro. Den nya linjen innebär att ytterligare sex svenska städer täcks in av FlixBus´ linjenät. Det är Eskilstuna, Arboga, Lidköping, Mariefred, Strängnäs och Mariestad. Linjen invigs den 17 maj och trafikeras fredag – söndag, under högsommaren även på måndagar.

Den nya linjen trafikeras av FlixBus´ lokala busspartners Jörlanda Taxi och Buss, Let’s Go by Bus och Bröderna Olssons.

– Det känns jätteroligt att välkomna ännu fler städer till vårt svenska linjenät. Nu lagom till sommaren möjliggör vi prisvärda direktresor från Örebro till Göteborg, utflykter till mysiga sommardestinationer som Mariestad och Strängnäs och många smidiga helgresor – perfekt för weekends borta från vardagen, säger Jelena Jovanovic presschef på FlixBus.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)