Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Taxiföretag sänker priset när busstrafik skärs ner

Sänker priset i Stockholms innerstad när busstrtafiken skärs ner

Cabonline, som är Nordens största taxiföretag, sänker från måndagen priset för resor inom tullarna i Stockholm. Anledningen är covid-19-pandemin som innebär att allt färre reser med kollektivtrafiken. Från måndagen skär SL i Storstockholm ner busstrafiken kraftigt, vilket vi tidigare rapporterat. Samtidigt har taxiföretagen haft en kraftig minskning av resandet.

Cabonline, som äger varumärkena TaxiKurir, Sverigetaxi och TopCab, erbjuder därför alla som reser med deras taxibilar innanför tullarna i Stockholm ett fast pris på 99 kronor. Förutsättningen är att kunden bokar och betalar i appen.

– Vi vill ta vårt samhällsansvar och bidra till att minska smittspridningen av Covid-19 i Stockholm genom att göra det möjligt för människor som behöver resa i city att göra det enkelt och billigt, säger Magnus Klintbäck, vd Cabonline Stockholm.

Taggat som: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)