Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fortsättning för Cabonline

Har fått frörlängt i Stockholm. Foto: Cabonline

Taxiföretaget Cabonline Group fortsätter att genom Sverigetaxi och Taxikurir köra omsorgsresor och skolskjuts åt Stockholms stad, Detta sedan staden har beslutat att nyttja det sista optionsåret i sitt avtal med Cabonline group.

Sverigetaxi och Taxikurir har kört avtalet sedan starten 2018-03-05 och har dessförinnan under många år haft förtroendet att utföra olika typer av turbundna resor inom Stockholm stad.

– Vi är stolta och glada över förtroendet att fortsatt få utveckla samarbetet med Stockholm stad. Skol- och omsorgsresorna är ett dagligt prov på punktlighet och service och driver oss framåt i vårt kvalitetsarbete, säger Magnus Klintbäck, vd för Cabonline Stockholm.

Som vi tidigare rapporterat har även Samtrans Omsorgsresor fått sitt avtal med Stockholms stad förlängt.

Den upphandlade trafiken med skolskjuts och turbundna resor står för cirka hälften de totala körningarna i Stockholm för Cabonline Group.

Cabonline har 3 000 anslutna åkerier och cirka 5 700 taxibilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns en rad välkända varumärken som TaxiKurir, Norgestaxi, TOPCAB, Kovanen, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi och Taxi 4×27.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)