Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tar över som styrelseordförande i Svensk Turism

Jonas Siljhammar, styrelseordförande tills vidare för Svensk Turism. Foto: Visita.

Jonas Siljhammar, vd i besöksnäringens organisation Visita samt vice ordförande i Svensk Turism tar över ledningen av styrelsearbetet under tiden som Susanne Andersson är tillförordnad vd för Visit Sweden. Via Transportföretagen är även Sveriges Bussföretag medlem i Svensk Turism med Transportföretagens samhällspolitiska chef Tina Thorsell som styrelseledamot.

Som vi tidigare rapporterat (klicka här) har Susanne Andersson blivit tillförordnad vd i Visit Sweden och lämnar därmed tillfälligt rollen som ordförande i Svensk Turism. Under hennes frånvaro tar Jonas Siljhammar, vice ordförande i Svensk Turism, över ledningen av styrelsens arbete.

Förändringen är tänkt att gälla så länge Susanne Andersson kvarstår som tillförordnad vd på Visita Sweden.

– Svensk Turism befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med många spännande projekt på gång, och tillsammans med den övriga styrelsen kommer jag se till att arbetet fortsätter enligt den tidsplan som finns, säger Jonas Siljhammar.

Svensk Turism AB samlar den svenska besöksnäringen och ägs av cirka 170 företag och organisationer som representerar tiotusentals företag inom områdena resa, äta, bo, handla och göra.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)