Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny presschef hos Swebus

Christel Grip.

Christel Grip.

Expressbussföretaget Swebus har från och med måndagen en ny kommunikations- och presschef. Det är Christel Grip som tar över efter Ingvar Ryggesjö. Christel Grip har tidigare arbetat inom vitvaru- och telekombranscherna.

– Det finns mycket kvar att utveckla när det gäller expressbussresor, vilket är jättekul. Någonting som vi tror mycket på är att erbjuda tilläggsprodukter och tjänster i samband med resan. Exempelvis att kunna ta med sig cykeln som vi precis har lanserat, erbjuda regnponchos till festivalresenärer eller proteinrika mellanmål till Vansbro-simmare.

Direkt innan Christel Grip kom till Swebys ansvarade hon för marknadsföringen av standarder och handböcker inom Ledningssystem på SIS Förlag. Hon har också en högskoleutbildning i ekonomi och marknadsföring och har även studerat och praktiserat marknadsföring i USA.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)