Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Expressbussföretag och nätresebyrå festar under Pride

Buss- och reseföretag engagerar sig i flera fester under Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Buss- och reseföretag engagerar sig i flera fester under Stockholm Pride. Foto: Ulo Maasing.

Flera företag i buss- och resebranschen engagerar sig i fester under Prideveckan i Stockholm. Expressbussföretaget Swebus arrangerar tillsammans med Silvana Imam och Beatrice Eli en gratis fest den 28 juli i Stockholm med framträdanden av artisterna med vänner. Och nätresebyrån Travellink blir huvudsponsor för en jättefest på Prides avslutningsdag, lördagen den 1 augusti.

Tillsammans med artisterna Silvana Imam och Beatrice Eli arrangerar Swebus en gratis fest under Prideveckan den 28 juli. Festen börjar ombord på #imamelibussen, en buss designad av artisterna själva, där Beatrice Eli uppträder tillsammans med en hemlig gäst.

– Jag ser så mycket fram emot att dansa i sätena i min och Silvanas Vierge Moderne-buss tillsammans med mina och hennes lyssnare. Det känns även grymt att kunna erbjuda en gratis aktivitet under Prideveckan, säger Beatrice Eli.

På bussen arrangerar Swebus tillsammans med artisterna även en vernissage med texter skrivna av Beatrice och Silvanas fans. Texterna inspirerades av Edith Södergrans diktsamling “Vierge Moderne”.

– Det här samarbetet är ett sätt för oss att kreativt visa upp hur roligt det är att åka buss och samtidigt lyfta värden som är viktiga för oss, såsom allas lika värde, säger Christel Grip kommunikationschef på Swebus.

Internetresebyrån Travellink ställer upp som huvudsponsor till Stockholm Prides officiella efterfest – som i år är större än någonsin. Över 3000 personer kommer att festa loss på fyra dansgolv under Tele2 Arena. Under kvällen har gästerna chansen att vinna resor till San Francisco, Amsterdam och Barcelona.

– För oss på Travellink är det självklart att manifestera alla människors lika värde och vi tycker att det är viktigt att visa det genom engagemang och support. Det finns inget bättre sätt att fira kärleken på än med en stor härlig fest, säger Elisabeth Lindberg, försäljnings- och marknadschef på Travellink Privatresor.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)