Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rolfs släpper största gruppresekatalogen

RolfsRolfs Flyg&Buss släpper nu sin katalog för nästa år, en katalog som företaget hävdar är Sveriges största gruppresekatalog med över 200 olika rundresor på över 1 500 avgångar.

– Förra året firade vi 40-årsjubileum och utökade vårt utbud markant. Nu fortsätter vi i samma spår och utökar rejält även för 2016. Idag erbjuder vi över 200 olika rundresor i hela världen. Det är mer än någon annan arrangör i Sverige, säger företagets vd Emanuel Karlsson.

Katalogen distribueras främst genom mässor, resebyråer och på resor.

– Till helgen börjar julmarknadsresorna till norra Tyskland. Över 6 000 resenärer åker för att julhandla, dricka glühwein och ha det trevligt. Alla får ett exemplar av katalogen vid resans start, säger Emanuel Karlsson.

Katalogen trycks på miljögodkänt papper och för varje träd som fällts har två nya planterats, framhåller han.

– För oss med bakgrund som bussresearrangör är miljön viktig. Buss är ett miljövänligt sätt att resa och miljötänktet sätter sin prägel genom hela vår verksamhet. Vårt huvudkontor är sedan länge papperslöst. Ett koncept som sparar tid, pengar och framförallt miljön.

Share Dela

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)