Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busworld: Webseminarium om bussturismen och coronakrisen

Bussföretagare och researrangörer från sex länder medverkar i Busworlds webinarium om bussturismen under coronakrisen.

Den 23 april arrangerar Busworlds kunskapsforum, Busworld Academy, ett nytt webseminarium, ett webinarium, med anledning av coronakrisen. Det är det andra webinariet som Busworld arrangerar och den här gången fokuserar man på turistbussföretag och bussturism. På webinariet tas två frågeställningar upp: Hur kan turistbussföretag minska sina kostnader? Är det möjligt att öka intäkterna när samhället är nerstängt, och i så fall hur? Webinariet är kostnadsfritt och öppet för alla.

Syftet med webinariet är, förklarar Busworld, att föra samman kreativa krafter från turistbussföretag i hela världen som inspiration för varann.

Bussföretagare och researrangörer från sex länder utbyter erfarenheter på webinariet: Indien, Storbritannien, Vietnam, Spanien, USA och Marocko. Övriga deltagare från hela världen har möjlighet att delta i diskussionen och att ställa frågor. I första hand vänder sig till webinariet till turistbussföretag, men Busworld framhåller att man också vill nå alla andra som har ett intresse av att hjälpa branschen att överleva.

Webinariet hålls på engelska torsdagen den 23 april klockan 15.00 svensk tid. Deltagande är avgiftsfritt, men man måste registrera sig i förväg. Klicka här för att komma till registreringen.

Webinariet är det andra som Busworld Academy arrangerar med anledning av coronakrisen. Läs vårt referat av det första webinariet där bland andra Sveriges Bussföretags Anna Grönlund medverkade, genom att klicka här. Du kan också se videon från det första seminariet (på engelska) genom att klicka här.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Busworld, Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)