Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Expressbusskampanj ger mer än 800 seniorer julmat

Mer än 800 behövande seniorer får jiulmat på bordet tack vare nettbusskampanj. Foto: Amanda Liljevall.

Fler behövande seniorer än väntat får julmat på bordet genom samarbetet mellan Nettbuss Bus4You och Giving People Senior. Tidigare i veckan nådde man målet att samla in minst 240 000 kronor som räcker till 800 julmatkassar till behövande seniorer. Kampanjen har gått bättre än förväntat och den aktuella siffran är i skrivande stund 240 600 kronor vilket räcker till 802 matkassar. Insamlingen pågår till och med 22 december vilket innebär att hjälpen kommer att nå ännu fler seniorer.

– Insamlingen är inspirerad av förra årets kampanj med hjälporganisationen Giving People då vi också nådde målet med marginal. Det är väldigt glädjande för oss att vi även i år tillsammans med våra resenärer kan hjälpa människor som är i behov av hjälp, säger Anna-Karin Mooren marknadschef på Nettbuss Travel AB där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.

Som inledande bidrag skänkte bussbolaget 100 000 kronor till Giving People Senior. Insamlingen startade 6 december på nettbuss.se med slutdatum 22 december. Varje bokning under insamlingsperioden på nettbuss.se genererar fem kronor till Giving People Senior. Varje person som bokar under perioden kan välja att skänka en summa ur egen ficka.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)