Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna utmärkta enligt resesajt

Foto: Flygbussarna.

För andra året i följd har Flygbussarna fått resesajten Tripadvisors utmärkelse Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut till företag i resebranschen som under lång tid har erhållit höga betyg.

Genom en algoritm filtrerar Tripadvisor fram de företag som funnits på sidan i minst 12 månader och som har tillräckligt många omdömen och tillräckligt höga betyg för att få utmärkelsen.

Certifikaten gäller för ett år i taget, och sjunker kundnöjdheten på ett företags sida så plockas stämpeln bort automatiskt. När ett företag har haft sitt Certificate of Excellence i 5 år hamnar det på Tripadvisors ”Hall of Fame”.

– Vi är jätteglada att vi lyckas behålla våra fina betyg på TripAdvisor och åter igen får priset Certificate of Excellence. Vi jobbar hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen i branschen och varje pris vi får är ett bevis på det fantastiska arbete som våra medarbetare gör, säger Maria Maltez, ansvarig för kundupplevelsen på Merresor AB, det företag inom Transdev Sverige som driver Flygbussarna.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)