Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Stena Line återupptar passagerartrafik till Fredrikshamn

Stena Line återupptog på fredagen passagerartrafiken på linjen Göteborg – Fredrikshamn. Foto: Stena Line.

Stena Line återupptog på fredagen passagerartrafiken på linjen Göteborg – Fredrikshamn. Detta sedan danska myndigheter på torsdagen meddelat att man lättar på många av de restriktioner som infördes den 9 november i sju kommuner på norra Jylland. Restriktioner som lättas berör bland annat kultur- och fritidsliv, restauranger samt kollektivtrafik och färjetrafik.

– Vi följer precis som tidigare myndigheternas rekommendationer och kommer därmed att åter öppna upp för passagerartrafik på linjen mellan Göteborg och Fredrikshamn. Vi fortsätter självklart också med de extra säkerhetsåtgärder som vi infört ombord samt att vi reducerat antal passagerare ombord för att möjliggöra social distansering under resan, säger Elisabeth Lönne, ansvarig för Stena Lines Danmarkslinjer.

Stena Line seglar totalt ett 50-tal avgångar per vecka på linjen Göteborg-Fredrikshamn och ytterligare ett 20-tal avgångar per vecka på den nya linjen mellan Halmstad och Grenå.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)