Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Färdigtoppat i Halland

På måndag sätts den sista av Hallandstrafikens 2 607 nya hjållplatsskyltar upp. Foto: Hallandstrafiken.

På måndag är det färdigtoppat i Halland. Då sätts den sista av Hallandstrafikens nya hållplatstoppar upp och samtliga 2 607 hållplatser har fått en ny toppskylt med Hallandstrafikens nya grafiska profil och logotyp. Den sista av de nya skyltarna skruvas fast av Hallandstrafikens vd Andreas Almquist.

– Det är ett omfattande arbete som gjorts under året, med att byta ut alla gamla hållplatsskyltar, mot de nya med den nya loggan och ett helt nytt modernt utseende. Vi har drygt 2 600 hållplatser i länet och alla de klarar vi inte att byta över en natt, men nu är det äntligen klart, säger han.

– Vi har lyssnat på resenärernas önskemål om vilken information som ska finnas på hållplatsskyltarna, så nu finns det utöver hållplatsnamnet även linjenummer, destination och bokstaven som betecknar exakt vilket hållplatsläge man står vid, säger Peter Lindholm som är ansvarig för bland annat Hallandstrafikens hållplatser och väderskydd.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)