Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler expressbussar till Arlanda

Vy Bus4You utökar trafiken till och från Arlanda flygplats. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget VyBus4You utökar från den 27 juni trafiken till och från Arlanda flygplats. Idag trafikerar Vy Bus4You Arlanda dagligen på linjerna Oslo – Stockholm/Arlanda flygplats, med stopp i bland annat Karlstad, Örebro och Västerås, samt Eskilstuna – Arlanda flygplats.

Utökningen innebär dels att det blir fler turer till Arlanda på linjen mellan Oslo och Stockholm, dels att trafiken Göteborg – Stockholm börjar trafikera Arlanda. Det ger städer som Linköping, Norrköping och Jönköping förbindelse till flygplatsen.

Från Linköping blir det exempelvis 6 – 8 avgångar om dagen till Arlanda. På samma linje trafikerar Vy Bus4You även destinationerna Göteborg – Landvetter flygplats – Borås – Jönköping – Mjölby – Norrköping – Stockholm.

Taggat som: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)