Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Högt betyg för Persontrafik 2022

Persontrafik 2022 i Stockholm får högt betyg av utställare och konferensdeltagare. Foto: Stockholmsmässan.

Mässan Persontrafik 2022 får högt betyg av såväl konferensdeltagare som utställare. Det visar mässans utställarundersökning som nu är klar. Mässan gjorde i höstas comeback efter fyra års uppehåll på grund av pandemin. Persontrafik 2022 hade 152 utställare från 17 länder och besöktes av 5 231 personer. Konferensdeltagarna var 956 till antalet.

Enligt undersökningen ansåg utställarna att det var hög kvalitet på besökarna där sju av tio hade köpinflytande. 25 procent av besökarna sitter i företagsledningen.

Att byta erfarenheter med kollegor i branschen och träffa leverantörer var huvudsyftet för 94 procent av besökarna. 53 procent kom för att nätverka med branschkollegor och att möta utställarna i deras montrar. Ett annat viktigt syfte för hälften av alla besökare är kompetensutveckling och erfarenhetsutbyten.

– Vi är glada att kundnöjdheten hos våra besökare och utställare är fortsatt högt och att vårt omfattande konferensprogram fått stort gehör. Vi ser att kompetensutveckling och att återigen kunna träffas och mingla med branschkollegor är viktigt för våra besökare och såklart utställare, säger Anders Rudestad, projektledare Persontrafik.

– Persontrafik är en viktig mötesplats för våra medlemmar. De jobbar på de regionala kollektivtrafikmyndigheterna och får här chansen att ta del av det senaste i branschen, både teoretiskt på seminarierna och praktiskt ute bland utställningsmontrarna. Dessutom var det så roligt att träffa gamla och nya kollegor, säger Johan Wadman, vd på Svensk Kollektivtrafik.

Persontrafik genomförs nästa gång den 5-7 november 2024 på Svenska Mässan i Göteborg.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)