Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Coldplay fyller expressbussar till Göteborg

Vy bus4you sätter in över hundra extrabussar till och från Göteborg när Coldplay spelar på Ullevi. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Vy bus4you kommer under några dagar i juli att sätta in över hundra extraturer till och från Göteborg. Turerna sätts in utöver den redan utökade sommartidtabellen. Anledningen är är ett av världens största band, Coldplay, som under perioden 8 – 13 juli håller fyra konserter på Ullevi i Göteborg. Och det skapar tryck på resor.

Därför sätter Vy bus4you in extraturer till och från Göteborg från Oslo, Köpenhamn, Helsingborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Stockholm.

– Vi är medvetna om effekten dessa typer av evenemang har på resandet. För att kunna underlätta resandet sätter vi in över 100 extra turer, utöver vår redan utökade sommartidtabell. Det gäller på flertalet av våra sträckor till och från, säger Elvir Rascic, försäljningschef Vy Buss kommersiella avdelning.

– På sträckan Oslo – Göteborg kommer vi bland annat kunna erbjuda avgångar var 20:e minut den 12 juli. Vi ser fram emot att erbjuda en bekväm och pålitlig resa till och från Göteborg till ännu fler i samband med dessa populära evenemang.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)