Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny HR- och kommunikationsdirektör på Keolis Sverige

KeolisloggaKeolis Sverige har utsett Cecilia Jerneheim till ny HR- och kommunikationsdirektör. Hon har varit tillförordnad på posten sedan i mars förra året. Dessförinnan arbetade hon många år på Facility Services i olika roller, senast som Affärsområdeschef.

Cecilia Jerneheim kommer också att ingå i företagsledningen för Keolis Sverige AB.

– Jag tycker att det ska bli spännande och roligt, inte minst med tanke på den offensiva förändringsresa som pågår inom företaget där HR- och kommunikationsfrågor är viktiga framgångsfaktorer, säger Cecilia Jerneheim.

– Utvecklingen av våra medarbetare och organisation är en av våra allra viktigaste frågor och jag är övertygad om att Cecilia Jerneheim kommer att bidra mycket till vår resa mot ett starkt och lönsamt företag, säger Magnus Åkerhielm, vd för Keolis Sverige.

Genom rekryteringen har Keolis´ företagsledning en jämn könsfördelning bestående av tre kvinnor och tre män, framhåller man från företaget.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)