Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scandorama bäst i Norge 24 år i rad

Jeanette Larsson och Peter Pålsson Bessler från Scandorama tog emot priset som ”Årets bästa Bussresearrangör” för 24:e året i rad på norska Grand Travel Award.

Buss- och gruppresearrangören Scandorama har för 24:året i rad vunnit Norska Grand Travel Award som Årets Bästa Bussresearrangör. Vinnarna i Grand Travel Award röstas fram av de norska resebyråerna. För andra året i rad var Scandorama även nominerade i kategorin Årets Bästa Specialresearrangör.

Scandorama introducerade 2018 ett nytt resekoncept som ger de norska resenärerna tillgång till hela det svenska programmet. Sammanlagt handlar det om över 100 olika resor med både buss och flyg över hela världen.

De norska resenärerna kan nu välja mellan flyg från Oslo, Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till destinationen, där rundresan med buss tar vid. Alternativt med buss hela vägen med anslutning i Göteborg.

– Vi är oerhört glada och stolta över att få ta emot utmärkelsen som Årets bästa Bussresearrangör för 24:e året i rad! Att resa med buss är ett fantastiskt sätt att resa och du kommer närmare både människor och platser – ända fram till vinbonden i Toscana eller paradisstranden på Kuba, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama.

Share Dela

Taggat som:

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)