Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vy Travel ökar under höstlovet

Vy Travel dubblerar sin trafik under skolornas höstlov. Foto: Vy Travel.

Expressbussföretaget Vy Travel ökar sin trafik radikalt under skolornas höstlov. Vy Travel, tidigare Nettbuss Travel, sätter in extraturer på samtliga linjer till och från storstäderna Göteborg, Oslo, Malmö, Köpenhamn och Stockholm samt till Arlanda flygplats. Utökningen gäller både för Vy Bus4You och Vy express.

– Vi har ökat antalet turer med 60 procent jämfört med föregående år för att klara av efterfrågan på resor under höstloven. Fokus ligger på linjerna som går mellan storstäderna och framför allt på Götalandsbanan mellan Stockholm och Göteborg, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Vy Travel.

Både Vy Bus4You, som är bussbolagets premiumalternativ, och Vy express får extraturer.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)