Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tjeckien öppnar för svenska besökare

Prag – nu åter öppet för svenska turister. Foto: A.Savin/Wikimedia Commons.

Steg för steg öppnas allt fler länder i Europa för besökare från Sverige. Från och med idag, 27 juli, är Tjeckien öppet för besökare från Sverige, utan krav på covid-19-test eller fjorton dagars karantän.

Enligt ett beslut av tjeckiska hälsovårdsdepartementet på måndagen gäller nu samma regler för inresa till Tjeckien som innan covid-19-pandemin eftersom Sverige nu är klassat som ett ”grönt” land. Besökare från Sverige behöver inte uppge anledningen till sitt besök i Tjeckien.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)