Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Permanentad vd för Visit Sweden

Visit Swedens tillförordnade vd har utsetts till permanent vd. Foto: Visit Sweden.

Styrelsen för det statliga marknadsföringsbolaget Visit Sweden har utsett Susanne Andersson till permanent vd. Susanne Andersson kommer från Östersund och har sedan februari i fjol varit tillförordnad vd för bolaget. Mer än 200 personer hade sökt tjänsten.

– Visit Sweden har en viktig, nationell roll med ansvar att lyfta fram Sveriges allra mest lockande fördelar i en allt hårdare konkurrens om framtidens hållbart medvetna turister, säger Visit Swedens styrelseordförande Karin Johansson.

– Vi har därför varit ytterst noggranna i vårt arbete med att hitta den mest lämpade personen att leda Visit Sweden framåt och vi är oerhört glada att Susanne tackat ja till rollen som bolagets permanenta vd.

Aktiebolaget Visit Sweden är varken en myndighet eller en offentlig förvaltning – men verkar ändå inom den politiska sfären, genom det helstatliga ägarskapet.

Susanne Andersson har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom service- och besöksnäringen. Sedan många år har hon även varit involverad i en rad nationella näringslivs- arbetsgivar- och besöksnäringsorganisationer.

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)