Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Samtrans fortsätter köra specialskolelever

Samtrans Omsorgsresor har fått förnyat kontrakt på resor för specialskolelever. Foto: Samtrans.

Samtrans Omsorgsresor, som ingår i Nobinakoncernen, har fått förnyat kontrakt med Specialpedagogiska skolmyndigheten. Kontraktet omfattar skolresor till ett värde av cirka 29 miljoner kronor om året. Samtrans har levererat skolresor till Specialpedagogiska skolmyndigheten sedan 2014 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt. Avtalet börjar gälla den 1 augusti nästa år och kan med option förlängas till den 1 augusti 2027.

Specialpedagogiska skolmyndigheten driver specialskolor för elever som behöver ett alternativ till grundskolan. Samtrans uppdrag innefattar tre skolor i Stockholm på Kungsholmen och i Mälarhöjden. Det nya avtalet startar i augusti 2023 och berör ca 300 resenärer.

– Det gläder oss att vi nu fått fortsatt förtroende av Specialpedagogiska skolmyndigheten. Uppdraget innebär ett stort ansvar som kräver kunskap om resenärernas behov och varierande förutsättningar att resa. Ett fortsatt samarbete med Specialpedagogiska skolmyndigheten möjliggör en fortsatt kontinuitet och trygghet för eleverna som reser med oss varje dag, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)