Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Johan Ekman satsar på nya stjärnor

Johan Ekman, EkmanBuss Flexibussitet. Foto: Stefan Loeffler.

När Johan Ekman och hans företag EkmanBuss Flexibussitet köper nya bussar är det alltid något extra som gäller. Nu utökar EkmanBuss sin vagnpark med minst tre Mercedes-Benz och Setra turistbussar, alla med den särskilda inredning som är en del av Johan Ekmans signum. Det är också den första leveransen till EkmanBuss från Daimler Buses kundcenter i tyska Ulm.

Ett av Johan Ekmans nya flaggskepp. Foto: Stefan Loeffler.

– För över 30 år sedan köpte jag min första Mercedes O303. Jag är oerhört glad och stolt över detta fortsatta samarbete med Daimler Buses. Teamet har varit helt enastående, tillmötesgående och öppna för nya idéer. Med vår unika EkmanBuss Flexibussitet-design och specialutrustning vill vi ta upplevelsen till nästa nivå för våra gäster, säger Johan Ekman, grundare och vd för EkmanBuss Flexibussitet.

– Vi är mycket stolta över att EkmanBuss har valt oss som leverantör för deras investeringar för att utöka sin Flexibussitetflotta med flera bussar i år, säger Ergiz Esen, vd för Daimler Buses Sverige.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)