Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swish nu även i Örebro län

Resenärer med Länstrafiken Örebro kan nu betala sin rsa med swish i länstrafikens app. Foto: Länstrafiken Örebro.

Från och med den här måndagen går det för buss- och tågresenärer i Region Örebro län att betala sin biljett med swish i Länstrafikens app. Sedan tidigare har resenärer i appen kunnat betala via faktura eller betalkort. Priset för en enkelbiljett betalad med Swish är detsamma som vid annat betalsätt i appen.

– Vi vill kunna erbjuda våra resenärer så enkel och smidig service som möjligt. Swish är ett betalsätt som växer och därför ser vi införandet av Swishbetalning som ett viktigt steg för att underlätta för våra resenärer, säger Monica Ståhl, försäljningsstrateg på Länstrafiken.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)