Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Stromma återupptar skärgårdsturer

Strommas M/S Gustafsberg VII i Baggenstäket. Foto: Magnus Rietz.

Efter en fjolårssommar med ytterst begränsad verksamhet startar Stromma nu åter upp sina många turer i Stockholms skärgård. De klassiska båtarna börjar med såväl natt- som kvälssturer och Stromma tror på en hemestertrend. Till helgen börjar de första turerna och sedan ökas utbudet steg för steg under juni. Även matkryssningarna återupptas.

– Läget är naturligtvis väldigt osäkert, men vi vill inte sitta och vänta mer. Vi kör i gång verksamheten så får vi se hur stort intresset är. Jag både hoppas och tror att stockholmarna, efter att ha varit instängda så länge, nu vill komma ut och skämma bort sig själva med en mysig upplevelse i vår vackra skärgård, säger Peter Henricson, Sverigechef på Stromma.

– Kanske kan 2021 bli året då stockholmarna och även andra besökare återupptäcker allt det som skärgården och Mälaren har att erbjuda.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)