Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Östgötatrafiken får ny trafikchef

Jimmy Johansson. Foto: Östgötatrafiken.

Till ny trafikchef vid Östgötatrafiken har utsetts Jimmy Johansson. Han kommer närmast från en post som stadsbyggnadschef i Mjölby kommun och har även varit förvaltningschef på Byggnadskontoret och har även arbetat inom Linköpings kommun. Jimmy Johansson tillträder sin nya tjänst i april.

– jag är mycket glad för att Jimmy har tackat ja till rollen som Trafikchef hos oss på Östgötatrafiken. Han har bland annat viktig erfarenhet av och kunskap om kommunernas arbete med samhällsplanering, och den är väldigt viktig för kollektivtrafiken, säger Johan Kindén, vd på Östgötatrafiken.

Jimmy Johansson kommer att ansvara för utveckling och ledning av den allmänna kollektivtrafiken i Östergötland.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)