Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd hos Solaris Sverige

David Fyrenius har utsetts till vd för Solaris Sverige. Han har varit tillförordnad vd för företaget sedan november 2022. Foto: Ulo Maasing.

Busstillverkaren Solaris har utsett David Tyrenius till vd för sitt svenska dotterbolag, Solaris Sverige AB som har sitt huvudkontor i Malmö. Han har varit tillförordnad vd för företaget sedan november 2022.

David Tyrenius kom till Solaris Sverige i september 2018. Han har en universitetsutbildning inom ekonomi och juridik. Han har sedan 1999 arbetat med kvalificerad affärsutveckling inom bland annat rekryterings- och motorbranscherna, senat inom trailer-, buss- och lastbilsbranschen.

Han har bland annat varit regionchef med ansvar för Svensk Autorekrytering i region Syd och Väst med nischad rekrytering inom motorbranschen. Samtidigt har han byggt ett brett nätverk inom motorbranschen.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)