Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer väntan för Hybricon

Elbusstillverkaren Hybricon i Umeå får fortsätta att vänta på att skriva avtal med Skellefteå Buss om leveransen av sex eldrivna stadsbussar. För andra gången har det kommunala bussföretaget förlängt tiden för ett överklagande av upphandlingen. Enligt Hybricon hänvisar Skellefteå Buss till administrativa skäl.

Det var i mitten av januari som Hybricon vann upphandlingen om sex tolvmeters elbussar med option på ytterligare sex. Hybricon ska också leverera laddutrustning till bussarna. Tiden för ett överklagande av tilldelningsbeslutet var ursprungligen de sedvanliga tio dagarna, men förlängdes av Skellefteå Buss till den 6 februari.

Nu har köparen förlängt överklagandetiden till den 11 februari, enligt Hybricon med hänvisning till administrativa skäl.

Taggat som: , ,

1 kommentar »

  1. Bussarna fungerar inte och det är ett evigt trassel med värmen i bussarna. Varför?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)