Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Halland: 25 procents rabatt på alla biljetter

Hallandstrafiken ger 25 procents rabatt på alla biljetter under två veckor. Foto: Hallandstrafiken.

Starkaste erbjudandet någonsin, säger Hallandstrafiken om sin nya kampanj för att locka fler att ta bussen eller tåget. Med 25 procents rabatt på alla biljetter under tiden den 15 – 28 november fortsätter Hallandstrafiken sitt arbete med att få fler att resa kollektivt igen efter nergången under pandemin.

”Vi vill visa att vi är en viktig del av den gröna omställningen och ett hållbart sätt att resa. Vi vill uppmuntra alla hallänningar att ta steget ombord”, skriver Hallandstrafiken om satsningen.

Erbjudandet på 25 procent rabatt gäller inom Halland mellan den 15 – 28 november på enkel-, 24 timmars-, 10×24 timmars-, 30 dagars- och 365 dagarsbiljetter. Rabatten läggs ovanpå andra eventuella rabatter och gäller vid köp på Hallandstrafikens försäljningsställen. Vid resor utanför Halland ges rabatt på den del av resan som sker i Halland. Rabatterade biljetter måste aktiveras inom 30 dagar.

– Vi har aldrig tidigare gått ut med ett så starkt och brett erbjudande, så det är spännande att se hur detta kommer tas emot. Vi hoppas att det kan få fler hallänningar att ta steget att resa mer hållbart. Om man väljer buss eller tåg ibland, gör man en viktig insats för miljön. Samtidigt hoppas vi att man även upptäcker fler fördelar med att resa med oss, säger Yasmine Möllerström-Henstam, kommunikationschef på Hallandstrafiken.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)